Logo Sepo Clean

Dakontmossing

Klantenservice is heel belangrijk voor ons. Daarom zorgen wij voor een snelle opvolging van aanvraag tot uitvoering!

Doordat de zaakvoerder de aangevraagde werken zelf uitvoert kunnen we niet alleen de beste kwaliteit garanderen, maar ook een goede prijs!

Geen woorden maar daden met resultaten! Onze grondige reinigingen zorgen voor een perfect resultaat waar u lange tijd van kan genieten!

Wat meer informatie

Alles over onze dakontmossing

Het reinigen en ontmossen van uw dak is essentieel voor de levensduur ervan.
Wanneer een dak vervuild is, blijft deze langer vochtig. De vervuiling op uw dak bestaat namelijk vooral uit mossen en algen. Deze hebben vocht nodig om te kunnen blijven groeien, en houden dit dan ook stevig vast.

Door de langdurige vochtigheid van het dak gaan dakpannen en gevelstenen beginnen barsten, ook het voegsel gaat loskomen

Voor de reiniging van uw dak werken wij met onze hogedrukreiniger op stoom. Omdat wij onze temperatuur kunnen regelen tussen 80°C – en 150°C, kunnen wij de druk zo laag mogelijk zetten, om zo verdere beschadiging te voorkomen

Het reinigen van uw dak gaat altijd gepaard met een voor- en nabehandeling van de dakpannen met ons biologisch afbreekbare antimosproduct. De voorbehandeling zorgt voor een vlotte verwijdering van het mos tijdens het reinigen. De nabehandeling zorgt ervoor dat het dak enkele jaren mosvrij blijft.

Toch naar iets anders op zoek?

Ontdek wat SEPO Clean voor u kan betekenen

Neem contact op

Klaar om uw huis te
laten schitteren?

+32 496 50 15 52

info@sepoclean.be

Wij zijn actief in heel de provincie Limburg, grote delen van Vlaams-Brabant tot en met Leuven en Antwerpen tot en met Geel! 

Waar actief