Logo Sepo Clean

Reinigen van dakgoten

Klantenservice is heel belangrijk voor ons. Daarom zorgen wij voor een snelle opvolging van aanvraag tot uitvoering!

Doordat de zaakvoerder de aangevraagde werken zelf uitvoert kunnen we niet alleen de beste kwaliteit garanderen, maar ook een goede prijs!

Geen woorden maar daden met resultaten! Onze grondige reinigingen zorgen voor een perfect resultaat waar u lange tijd van kan genieten!

Wat meer informatie

Alles over het reinigen van dakgoten

Wanneer uw dak vol mos zit, of wanneer u in een bosrijke omgeving woont, is de kans groot dat uw dakgoot vol zit met vuiligheid.

Blaadjes, takken en andere vuiligheid kunnen zich opstapelen in de dakgoot waardoor het water niet meer goed kan weglopen. Dit kan leiden niet alleen leiden tot schade aan de dakgoot maar ook aan de funderingen van uw woning.

Als dat vuil dan ook nog eens zorgt voor een verstopping van de afvoerpijp, dan is de kans groot dat uw dakgoot op termijn zorgt voor ongewenste lekkages. Het is belangrijk om ook rekening te houden met eventuele schade binnenshuis door een verstopte of beschadigde dakgoot. Een lekkage kan namelijk ook schimmels en vochtproblemen veroorzaken. Laat daarom uw dakgoot om de één à twee jaar reinigen en/of controleren.

Wij kunnen er ook voor zorgen dat uw dakgoot permanent mos- en bladervrij blijft, dit doen we door het plaatsen van dakgootborstels. De borstels vullen da dakgoot op, waardoor er geen vuiligheid meer in de goot kan vallen. 

Toch naar iets anders op zoek?

Ontdek wat SEPO Clean voor u kan betekenen

Neem contact op

Klaar om uw huis te
laten schitteren?

+32 496 50 15 52

info@sepoclean.be

Wij zijn actief in heel de provincie Limburg, grote delen van Vlaams-Brabant tot en met Leuven en Antwerpen tot en met Geel! 

Waar actief