Logo Sepo Clean

Reinigen van zonnepanelen

Klantenservice is heel belangrijk voor ons. Daarom zorgen wij voor een snelle opvolging van aanvraag tot uitvoering!

Doordat de zaakvoerder de aangevraagde werken zelf uitvoert kunnen we niet alleen de beste kwaliteit garanderen, maar ook een goede prijs!

Geen woorden maar daden met resultaten! Onze grondige reinigingen zorgen voor een perfect resultaat waar u lange tijd van kan genieten!

Wat meer informatie

Alles over het reinigen van zonnepanelen

Het reinigen van uw zonnepanelen is niet alleen belangrijk voor het behouden van de energieopbrengst, maar ook zeker voor de levensduur van uw zonnepanelen. Wanneer zonnepanelen zwaar vervuild raken met mos en algen, is de kans groot dat ze slechts de helft van hun geschatte levensduur zullen meegaan. Verder zorgen vervuilde zonnepanelen ervoor dat de zonne-energie niet kunnen opgenomen waardoor u uiteindelijk meer zal moeten betalen voor uw energiefactuur.

Het wassen van de zonnepanelen doen wij met osmosewater, dit water kunnen we ook nog eens opwarmen tot 45°C om hardnekkig vuil te verwijderen. 

Toch naar iets anders op zoek?

Ontdek wat SEPO Clean voor u kan betekenen

Neem contact op

Klaar om uw huis te
laten schitteren?

+32 496 50 15 52

info@sepoclean.be

Wij zijn actief in heel de provincie Limburg, grote delen van Vlaams-Brabant tot en met Leuven en Antwerpen tot en met Geel! 

Waar actief