Logo Sepo Clean

Wie is SEPO Clean?

Al jaren dé reinigingsspecialst

In uw buurt

Onze reinigingswerken zijn een duurzame investering voor uw woning. Uw huis verdient het een knappe, frisse uitstraling te hebben, daarom laten wij uw woning weer stralen als nooit tevoren! 

Sitemap

SEPO Clean werd in 2017 opgericht na eerder al actief te zijn in de reinigingsbranche sinds 2014. Doordat alle reinigingswerken door de zaakvoerder worden uitgevoerd kunnen wij de beste service en een persoonlijke aanpak garanderen. Klant is immers koning!

Een goede service begint met een vlotte en duidelijke communicatie. Voor ons is het uiterst belangrijk dat de klant exact krijgt wat er verwacht wordt. Transparantie in onze prijzen en service is dan ook essentieel. Klant is immers koning!

Technologie staat niet stil. Zelfs niet in de reinigingsbranche. Wij staan erop om onze reinigingstechnieken en apparatuur up to date te houden. Op deze manier kunnen we een blijvend resultaat en een duurzame reiniging garanderen!

Laten we samen uw huis stralen?

Bekijk ons uitgebreid aanbod aan diensten

Onze missie is duidelijk, uw woning weer doen stralen. We zijn dan ook enorm trots op onze klantgerichte aanpak. Dit blijkt ook uit de positieve beoordelingen die we van onze klanten hebben mogen ontvangen. 

Bij SEPO Clean begrijpen we dat het reinigen van uw huis veel meer is dan alleen vuil opruimen. Door onze jaren lange ervaring weten we dat uw huis niet alleen esthetisch terug zal stralen, maar ook dat het beschermd zal zijn tegen eventuele beschadigingen.

U kan ons uitbreid dienstenaanbod hieronder terugvinden. Onze deur staat altijd open, dus contacteer ons gerust met al uw vragen, uiteraard geheel vrijblijvend.

Wie is SEPO Hero

Neem contact op

Klaar om uw huis te
laten schitteren?

+32 496 50 15 52

info@sepoclean.be

Wij zijn actief in heel de provincie Limburg, grote delen van Vlaams-Brabant tot en met Leuven en Antwerpen tot en met Geel! 

Waar actief