Logo Sepo Clean

Reinigen van uw terras, oprit of parking

Klantenservice is heel belangrijk voor ons. Daarom zorgen wij voor een snelle opvolging van aanvraag tot uitvoering!

Doordat de zaakvoerder de aangevraagde werken zelf uitvoert kunnen we niet alleen de beste kwaliteit garanderen, maar ook een goede prijs!

Geen woorden maar daden met resultaten! Onze grondige reinigingen zorgen voor een perfect resultaat waar u lange tijd van kan genieten!

Wat meer informatie

Alles over het reinigen van
uw terras, oprit of parking

Na enkele jaren zijn uw terrastegels en/of de klinkers van uw oprit of parking vervuild met modder, mos, algen, … Wilt u terug een frisse en verzorgde uitstraling? Dan is het tijd om deze eens te laten reinigen, en dit niet enkel voor het uitzicht, maar ook voor de veiligheid! Het vuil zorgt namelijk voor een gladde ondergrond wanneer het regent of wanneer het vochtig is, met alle gevolgen van dien. 

Na het reinigen van uw terras, oprit of parking kan u ervoor kiezen om deze opnieuw te laten inborstelen met zand of basalt. Hierdoor zullen de voegen opgevuld raken, en kan nieuw vuil zich minder snel hechten. 

Toch naar iets anders op zoek?

Ontdek wat SEPO Clean voor u kan betekenen

Neem contact op

Klaar om uw huis te
laten schitteren?

+32 496 50 15 52

info@sepoclean.be

Wij zijn actief in heel de provincie Limburg, grote delen van Vlaams-Brabant tot en met Leuven en Antwerpen tot en met Geel! 

Waar actief